Grey Away kleur hairspray kan de grijze haarkleur herstellen!

Grey Away kleur hairspray kan de grijze haarkleur herstellen!
Merk:

Institut Claude Bell (Frankrijk)


Model: NL-028
Beschikbaarheid: op voorraad
€ 19,99
Aantal: Bestellen
PayPal Logo

Grey Away kleur hairspray kan de grijze haarkleur herstellen!

Dit is de radicale oplossing van Claude Bell Institute tegen grijs haar. Een tevredenheidsratio van nagenoeg 100%.

 

WAT ALS U UW NATUURLIJKE HAARKLEUR IN SLECHTS ENKELE DAGEN TERUG KAN LATEN KOMEN?

GREY AWAY is een revolutionaire behandeling om wit haar terug te laten veranderen in haar originele kleur. Behandeling is simpel, snel en zeer gemakkelijk.

 

Waarom wordt haar grijs?

Eigenlijk wordt haar niet grijs, maar wit! Het is een optische illusie veroorzaakt door de mix van gekleurd en wit haar. Haar lijkt grijzer en grijzer te worden naarmate het percentage wit haar toeneemt. Haar wordt wit wanneer het niet langer pigment bevat, wanneer haarzakjes aan de basis van de haarschacht ophouden met het produceren van melanine.

Melanine is een natuurlijk pigment geproduceerd met speciale cellen genaamd "melanocyten" die zich voornamelijk in de opperhuid bevinden met als voornaamste rol om de huid van UV-straling te beschermen. Melanine is een kleurrijke substantie die bepaalde weefsels (huid en haar) kleur geeft.

 

Grey Away en "Hair Memory"

Enkele jaren geleden ontwikkelde ons laboratorium een formule die haar geleidelijk opnieuw van pigment kan voorzien: GREY AWAY. Het actieve ingrediënt van dit product is een extract van de Wasabia japonica - plant van de Brassicaceae familie - die op natuurlijke wijze langs rivieren en bergbeken in Japan groeit. De andere ingrediënten zijn er om het hoofdingrediënt te stabiliseren en om GREY AWAY haar effectiviteit en cosmetische eigenschappen te geven.

Het actieve ingrediënt is oplosbaar en gaat de droge haarschacht bij toepassing binnen. Na enkele minuten ontstaat een redoxreactie; het actieve middel reageert met de keratine van het haar. Het wordt onoplosbaar en geeft een donkere kleur. Nadat de reactie heeft opgetreden, blijft de pigmentatie stabiel zet het op. De kleur kan variëren, afhankelijk van het aantal keren dat het product is toegepast.

Naar onze kennis is er geen verklaring waarom haar zijn natuurlijke kleur kan hervinden, maar dit fenomeen wordt typisch gezien met dit type actieve ingrediënt. Dit is waarom het "Hair Memory" heet.

 

 

*KLINISCHE TESTEN

De klinische testresultaten tonen het volgende in vivo aan:

  • Een vermindering van 46% in grijs haar na 14 dagen behandeling,
  • Een vermindering van 83% in grijs haar na 28 dagen behandeling,
  • Een tevredenheidsratio van nagenoeg 100%.
  • Ondertussen tonen de testen in vitro een geleidelijke herkleuring aan.
  1. Schud de fles voor gebruik.
  2. Voor de snelste resultaten, pas de spray iedere ochtend toe op uw droge haar. Het is het beste om het product iedere ochtend toe te passen, om blootstelling aan zonlicht toe te staan, wat het stimuleren van het actieve ingrediënt bevordert. Deze dagelijkse behandeling zal tussen 14 en 28 dagen duren, tot uw haar de natuurlijke kleur opnieuw heeft verkregen. Zodra de gewenste kleur is behaald, vermindert u de toepassing tot twee keer per week. Om uw natuurlijke haarkleur te behouden, moet u dan GREY AWAY eens per week gebruiken. GREY AWAY bevat geen loodacetaat of parabenen.
  3. Houd buiten bereik van kinderen-Voorkom oogcontact- Gebruik niet op wimpers of gezichtsbeharing- Stop met gebruiken in geval van huidirritatie- Kan uit bevlekte kleding en stoffen (hoezen, kussens...) gewassen worden. 

AQUA, UREA, SODIUM THIOSULFATE, ALCOHOL, MANGANESE ACETYLMETHIONATE, AMMONIUM HYDROXIDE, SCHINOPSIS BALANSAE, MELANIN, DIMETHICONOL, PROPYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-10, WASABIA JAPONICA ROOT EXTRACT, SUPEROXIDE DISMUTASE, BISMUTH CITRATE, CI77266

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Beoordeel
Uw naam:


Uw beoordeling:Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Loading...